Artikel fra oktober 2023
Læs hele avisen

Der er sat datoer på den næste liftmesse

12-10-2023


Dansk Liftmesse vender tilbage allerede i foråret 2024

Tilfredsheden var stor hos alle parter, der deltog i den allerførste udgave af brancheudstillingen Dansk Liftmesse. Den blev afviklet i Ringsted den 11. og 12. maj, og nu står det klart, at nummer to i rækken holdes næsten præcis et år senere. Dansk Liftmesse den Anden er sat i kalenderen til torsdag den 16. og fredag den 17. maj 2024.

Samtidig har arrangørerne besluttet sig for at holde fast i, at ZBC Transport og Logikstikskolen i Slagelse danner ramme om begivenheden, selv om det cirka 3000 kvadratmeter store udstillingsareal strammede over skuldrene ved den første liftmesse.

”Det er jo ikke verdens største messe, vi arrangerer i liftbranchen. Der er tale om en meget målrettet specialist-messe. Men alle udstillere var rigtig godt tilfredse med messen i år. Messen havde omkring 500 gæster, og det var de rigtige besøgende, der kom. Nemlig beslutningstagere fra mange firmaer med lifte i sving i de daglige. Flere offentlige instanser kiggede også ind på udstillingspladsen i Ringsted. Blandt andre folk fra Forsvaret”, siger en af landets mest erfarne liftfolk, Flemming Jakobsen, som er salgskonsulent og liftekspert hos Scantruck A/S.

 

Billedtekster:

1.

Der var masser af lifte på arealet hos ZBC Transport og Logikstikskolen i Ringsted.

2.

Liftspecialist Flemming Jakobsen fra Scantruck: ”De rigtige besøgende fandt vej til den første udgave af Dansk Liftmesse. Den næste følger i maj 2024.

Del artikel

   
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk