E&H-messen samlede entreprenør- og anlægsbranchen om handel og dialog

18-06-2024
Del artikel på


Der blev lagt ordrer på stribe og netværket til den store guldmedalje, da den arbejdende messe E&H - Entreprenør & Håndværk 13.-15. juni 2024 fandt sted på det udendørs messeområde ved MCH Messecenter Herning.
 
 

Blandt udstillerne er der ingen tvivl: E&H-messen er et højdepunkt på året og slet og ret en nødvendighed, hvis man ønsker at samle branchen i en ramme, hvor der er plads til mange mennesker og selv de største maskiner. Og det ønsker man, for på messen handles og netværkes, tales og samarbejdes der i et omfang, ingen andre steder kan matche. Rekordmange udstillere var på plads i år, 140, og 6.824 besøgende lagde vejen forbi til tre dage spækket med udbytterige samtaler og maskiner, herunder mange eldrevne af slagsen.

 

Hos ledelsen i MCH er glæden tydelig over, at både besøgende og udstillere har bekræftet værdien af det personlige møde og fulgt administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensens opfordring i sin åbningstale om at holde fast i de historiske værdier på messen - nutidens markedsplads.


- Det har været en meget stor fornøjelse at danne ramme om og lægge underlag til denne helt unikke, arbejdende fagmesse og opleve, hvordan branchens fagfolk - både beslutningstagere og brugere - har mødtes fagligt og personligt med leverandørerne, kigget hinanden i øjnene og skabt tillid og samarbejde, siger Georg Sørensen, der takker Maskinleverandørerne for det stærke og tætte samarbejde om E&H-messen og ligeledes sender en varm tak til både udstillere og besøgende.

 

- Jeg vil gerne rose udstillerne for en fantastisk indsats på de imponerende, arbejdende stande. De har fortjent hvert eneste besøg, de mange positive tilbagemeldinger og hver en handel. Tusind tak til både besøgende og udstillere for opbakningen og for sammen at have skabt den helt unikke messestemning på E&H, der gør, at vi allerede nu glæder os til næste gang.


Hos Meldgaard Handel konstaterer afdelingschef Klaus Meldgaard, at alt på årets E&H-messe er gået akkurat, som man håbede, og at alle de rigtige folk havde fundet vej til messen.

 

- Alle vores forventninger er blevet indfriet, så jeg er meget glad og tilfreds. Det er helt nødvendigt, at branchen har E&H-messen, hvor der er mulighed for i fælles flok at vise de tunge maskiner frem - det findes ikke andre steder, og derfor er messen absolut kommet for at blive. Og igen i år har vi fået ordrer på messen - endda fra uventet kant, da flere nye kunder har lagt ordrer uden forhåndsaftaler, fortæller Klaus Meldgaard, der også er formand for Sektor 1 i Maskinleverandørerne, og fortsætter:

 

- Kvaliteten af de besøgende kan ganske enkelt ikke blive højere - det er fagfolk, der kommer og ser maskinerne. Beslutningstagere, dem, der kører i vores maskiner, og dem, der sidder på kontoret og har med reservedele at gøre. Det er nysgerrige folk, der har en naturlig interesse i de udstillede produkter, og det har været med til at sikre en rigtig god stemning på messen.

 


Også hos Zeppelin Danmark er oplevelsen, at kvaliteten af de besøgende har været i top, og derudover jubler man over både salg og dialoger.

 

- Vi har fået handlet 15-16 maskiner, hvilket i sig selv er meget tilfredsstillende, og derudover er der en masse kunder, der er interesserede i en videre dialog, hvilket kan være lige så godt. Så vi er overordnet meget tilfredse med messen og føler, at vi har fået profileret os flot med en fed stand og nogle fede produkter. Her har været mange folk, der er blevet netværket, og stemningen har været supergod, konstaterer Henrik Stordal, administrerende direktør i Zeppelin Danmark, og fortsætter:

 

- Messen er en effektiv platform at fremvise nye løsninger på, og alle de rigtige kategorier af besøgende har været her. Der har været rigtig mange maskinførere, og de udgør en meget vigtig gruppe, da de ofte bestemmer, hvilke maskiner, der skal købes. Derudover har også ejerne været her, og de skal jo betale, så de er også vigtige. Og så har der været folk, der arbejder med projektering, som vi også har haft gode snakke med.

 

På messen blev Liebherr L507E fra Johs. Møllers Maskiner kåret som vinder af Maskinleverandørernes Nyhedspris.

 

E&H - Entreprenør & Håndværk, der blev arrangeret i samarbejde med Maskinleverandørerne og blev besøgt af 6.824, fandt sted på det udendørs messeområde ved MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024. Datoen for næste udgave af messen lyder 17.-19. juni 2027. 


Billedtekst:

1.

E&H-messen bredte sig i år over et rekordstort areal - øverst til højre kan det store testområde anes. Foto: MCH/Tommas Hviid Kristensen.

2.

Tre yderst tilfredse Liebherr-folk med den prisbelønnede el-gummiged L507E. Salgschef Birger Hjelm (til venstre) og direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner A/S flankerer Hubert Feneberger fra fabrikken i Bischofshofen i Østrig.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk