Artikel fra juni 2024
Læs hele avisen

Engcon her, der og allevegne

05-06-2024
Del artikel på

De gule tiltrotatorer kommer igen til at hænge mange steder på E&H

Når man er ude for at vise sig frem, kan man lige så godt gøre det med manér. Den parole følger Engcon, som vanen tro ikke agter at holde varerne indenfor firmaets egen matrikel på E&H 2024. Kæmpen på tiltrotator-fronten kommer til at fylde godt op med både materiel og gravende maskiner udstyret med Engcon-grej, men vil også hænge på mange af de øvrige stande på entreprenørmessen.

”Vi sørger altid for at vise vores isenkram frem også på andre stande end vores egen. Når importørerne viser deres maskiner, bør de jo være fuldt udstyrede, og derfor også med tiltrotator, hurtigskift og andet”, siger Engcon-salgschef Henrik Bolting.

Der bliver præsenteret flere topudstyrede gravemaskiner på den 330 kvadratmeter store Engcon-stand. Blandt andet en Hitachi ZX 38 U, en Komatsu PC88 og en JCB Hydradig.  

”Vi glæder os ikke mindst til at få en snak med mange gæster om vores EC-Oil til oliekrævende udstyr, som nemt kan til- og frakobles, og om maskinførertilpassede løsninger. Vi ser E&H som maskinførernes udstilling, og derfor møder vi i stærkeste opstilling. Ikke blot med sælgere, men også med teknisk kyndige kolleger fra både support og reservedelsafdelingen”, siger Henrik Bolting.


Billedtekst:

Maskinførerne tiltrækkes af gult grej med EC-Oil. Engcon har været med hver gang, der er kaldt til E&H i Herning og er også klar i år.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk