Håndslag på store maskiner i Roskilde

06-06-2024
Del artikel på


Dyrskuegæster besluttede sig for at få syv-meter teleskoplæssere med hjem

Nogle steder blev der givet håndslag på bakker med jord, friskopgravede kartofler eller andet lækkert. Andre steder på syv-meter teleskoplæssere med kapacitet til at løfte over fire tons.

Scantruck A/S oplevede et par af de købelystne med hang til Manitou-teleskoplæssere. I begge tilfælde af den særdeles populære model MLT741-140 V+, som rangerer i den øverste ende af Manitous store program i landbrugsteleskoplæssere. Maskinen er en rigtig universal-maskine, og den er kendt som ”landmands-favoritten” på grund af dens størrelse og kapacitet. MLT741-140 V+ er en af Manitous såkaldte NewAg-modeller med lavt støjniveau og lave driftsomkostninger.

De to Manitou-teleskoplæssere kom ikke til at stå alene på salgslisten. Der  blev også sat flueben ved fire lifte, og Scantruck skal efterfølgende tillige levere Komatsu-maskiner både fra afdelingen for gummihjulslæssere og fra sortimentet af minigravere. 

“Foruden de direkte salg af maskiner, gav dyrskuet os en lang liste med potentielle kunder, som benyttede skuet som en appetitvækker. Erfaringen fra mange tidligere dyrskuer viser, at Scantrucks salgsafdeling så sandelig også får masser at se til efterfølgende. Mange har bedt om en opfølgende snak om maskiner af forskellige typer. Foruden Manitou, havde vi også både Komatsu og Weycor med i Roskilde”, forklarer markedschef Dennis Faurby hos Scantruck A/S.


Billedtekster:

1.

Claus Lang fra CL Gulvmontering i Gadstrup (til højre) har blot 10 minutter op til dyrskuepladsen. Han benyttede besøget i Roskilde til at aftale en ny Manitou MLT741-140 V+ med salgskonsulent Michael Lehnshøj.

2.

Komatsu-gravemaskinen på hjul PX198 var en af de varme nyheder på Roskilde Dyrskue. Den kompakte 20 tons maskine er særdeles velegnet til opgaver i bymidter og andre steder, hvor kort bagende og beskeden svingradius er vigtige parametre. Komatsu-specialisterne key account manager Poul Erik Nielsen (til højre) og Kenneth Knøfler præsenterede den nye.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk