Artikel fra oktober 2023
Læs hele avisen

Housewarming hos nyt par i helt nyt hus

12-10-2023
Del artikel på


Mange gæster da Zeppelin Rental og CP flyttede sammen i Middelfart

Der var alle elementer i en god housewarming-fest. Sådan en, hvor værterne præsenterer deres nye hjem for vennerne kort efter indflytningen i den nye bolig. Og gæsterne takkede for invitationen ved at møde op i stort antal, da Zeppelin Rental og udlejningskollegaen CP flyttede sammen under samme nye tag i Middelfart.

Da de to udlejningsvirksomheder blev til én med Zeppelin Rentals overtagelse af CP, var første spadestik allerede taget til de to turtelduers fælles rede. 3000 bygning kom op at stå med værksteder både til entreprenørmaskiner og lifte, og separate faciliteter til vedligeholdelse af skurvognene. Tillige vaskehal, kontor med kantine og mandskabsfaciliteter samt lager. Det hele blev inspiceret af i omegnen af 250 gæster til åbent hus-arrangementet med masser af godt til ganerne.

”Vejret var også perfekt, så det var helt igennem en fin dag. Nu er vi på plads, og de to firmaer har fundet fælles fodslag som ét. Inden Zeppelin Rental overtog CP, havde vi besluttet at flytte CP-afdelingen i Vejle længere mod syd og øst til Middelfart, og vi havde købt grunden på cirka 40.000 kvadratmeter. Byggeriet var også sat i gang, og vi fik nøglerne til det nye CP-domicil stort set samtidig, at Zeppelins overtagelse var en realitet”, fortæller direktør Peter Jakobsen, der rykkede med fra CP til Zeppelin.

Samtidig med, at den gamle CP-afdeling i Vejle rykkede over Lillebælt til det nye byggeri i Middelfart, gjorde den tidligere Zeppelin-afdeling i Fredericia det samme.

 

Billedtekster:

1.

To direktører tog imod gæsterne til åbent hus-arrangementet i Middelfart. Lasse Ludvigsen (til venstre) og Peter Jakobsen fra CP, som nu er et datterselskab af Zeppelin Danmark.

2.

Direktørerne Lasse Ludvigsen (til venstre) og Peter Jakobsen på den røde løber i Middelfart.

3.

Flagene vajede og maskinerne skinnede ved den nye, store afdeling på Barmstedt Allé i Middelfart.

4.

Det blev en dag med mange gæster, da Zeppelin og CP inviterede indenfor i det nye, fælles hjem.

5.

Den fynske afdeling var klædt i rødt og gult, da godt 250 gæster kiggede ind til housewarming.

6.

En Zeppeliner var naturligvis på plads på Vestfyn.

 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk