Artikel fra oktober 2023
Læs hele avisen

Køen vokser i Herning

12-10-2023
Del artikel på


Allerede stor tilslutning til E&H 2024 i juni

Der er god tid endnu, inden kalenderen viser den 13., 14. og 15. juni 2024. Ikke desto mindre vokser køen støt i Herning, hvor udstillerne belaver sig på at rykke ind på Messecenter Hernings store, udendørs messeområde, MCH Outdoor Arena. Tilslutningen til E&H 2024 tegner lovende.

”E&H er den eneste messe i Danmark, der har fokus på entreprenørmaskiner, og over årene har messen udviklet et helt særligt DNA. Vi har live-demonstrationer af tunge entreprenørmaskiner, så der er dieselluft og støv til næsen, selvom vi er i gang med en omstilling til flere og flere hybride maskiner på strøm”, siger formanden for Maskinleverandørernes entreprenørsektion, Klaus Meldgaard.

Foruden formandskasketten, har han også en anden hovedbeklædning under messen. Nemlig som udstiller i sin egenskab af afdelingschef hos Meldgaard Handel.

 

Høje på adrenalin

”Vi forventer, at vi igen får tre gode dage, hvor vi får snakket med både eksisterende og nye kunder. Det er jo tre dage, hvor vi er høje på adrenalin, fordi der hele tiden sker noget, og vi elsker at stå der og snakke til højre og venstre. Det er vigtigt, at vi med E&H-messen har den chance hvert tredje år for at mødes og netværk på kryds og tværs. Andre messer har lidt entreprenørmaskiner i yderområderne. E&H er en fuldblods entreprenørmesse, der trækker besøgende fra blandt andet genvindings-, nedrivnings-, råstof-, miljø- og asfaltindustrien”, siger Klaus Meldgaard.

Også hos Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner, Hydrema, er der opmærksomhed på Herning-messens særlige kvalitet, hvor udstillere og besøgende kan prøve kræfter med det store udvalg af maskiner.

”E&H er jo en arbejdende messe og den eneste med mulighed for demokørsel, som er vigtig for at kunne vise, hvad maskinerne kan. Vi forventer ikke at sælge maskiner på messen, men at så frø hos potentielle kunder, der så kontakter os, når behovet for en ny maskine opstår”, siger Allan Mølgaard, som er marketing- og udstillingskoordinator hos Hydrema Danmark.

 

Fint med konkurrenterne

”Vi ser det som et plus, at vores konkurrenter er til stede. De tiltrækker jo også kunder. Så kan det godt være, at nogle foretrækker en Volvo eller JCB, men vi kommer i dialog med nogle, som ikke har lagt sig fast på et mærke”, forklarer Allan Mølgaard.

Hydrema agter at troppe op på messen med blandt andet hjulgravere, rendegravere og dumpere. Blandt dem også en 100 procent elektrisk.

En anden af de helt faste udstillere, Engcon, vil møde med en offensiv stand, hvor der køres demo nokstop.

”Maskinførere vil vise det nyeste udstyr for branchefolk, beslutningstagere og maskinførere. De sidstnævnte har jo meget at skulle have sagt nu om dage qua deres ekspertise med maskinerne. En tiltrotator er igennem de seneste 20 år blevet en integreret del af en gravemaskine og har vist sin værdi både hos brugere, projektledere og økonomichefer”, forklarer salgschef hos Engcon, Henrik Bolting.


Billedtekster:

1.

Klaus Meldgaard, formand for Maskinleverandørernes entreprenørsektion, som arrangerer E&H, og tillige afdelingschef hos Meldgaard Handel.

2.

Der bliver basis for masser af snak, når Engcon kommer til Herning med det nyeste grej til at hænge på gravemaskinerne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk