Mange gode grunde til fest i Rønnede

15-10-2021

Johs. Møllers Maskiner indviede nyt sjællandsk domicil og sagde tillykke med jubilæum til afgående topchef

Der var flere gode grunde til, at flagene var oppe på Symbiosen 3-5 i Rønnede tæt på Sydmotorvejen. Johs. Møllers Maskiner A/S kaldte til indvielse af det nye sjællandske domicil. Samtidig kunne firmaet fejre, at det er 50 år siden, de første Liebherr-maskiner blev placeret ved det nu tidligere domicil på Industrivej i Rønnede.

Og så var der lige en dobbelt begivenhed for topchefen gennem de seneste 25 år. Johs. Møllers Maskinmer er en del af JMM-Group sammen med Stemas A/S og kranudlejningsfirmaet Normas. For 25 år siden tog Hans Holm roret for hele skuden. Nu har kaptajnen rundet de 70 og har benyttet lejligheden til at afmønstre og give kommandoen videre. Dog ikke mere, end at Hans Holm stadig er med som ny bestyrelsesformand for JMM-Group.

Koncernens har 2250 kvadratmeter under tag plus en 800 kvadratmeter stor koldhal i det nye hus ved Rønnede. Herfra styres salg, service og reservedele til Sjælland, øerne og også det sydlige Sverige med service. Koncernens administration ligger fortsat i den store, jyske afdeling i Horsens.


Billedtekster:

1.

Et stærkt firkløver ved Johs. Møllers Maskiners nye domicil ved Rønnede. Fra venstre tidligere administrerende direktør og nu bestyrelsesformand Hans Holm, direktør Leif Rudebeck Petersen, Johs. Møllers Maskiner A/S, den nye administrerende direktør Jan Møller, og direktør Robert Kjærgaard, Stemas A/S.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk