Artikel fra november 2023
Læs hele avisen

Nyt grej og kendt medarbejder

13-11-2023
Del artikel på
Vermeer Danmark fejrede servicechef og underborer med mange gæster

Den lille, schweiziske miniboremaskine var ny i sortimentet, da Vermeer Danmark inviterede til åbent hus i den jyske afdeling i Tørring. Den erfarne servicechef var ikke. Niels Klausholm har et kvart århundrede bag sig i virksomheden og var en væsentlig del af anledningen til, at kunder og forretningsforbindelser blev inviteret til maskinsnak, godt til ganen og præsentation af maskiner og udstyr.

Niels Klausholm gjorde sin entre hos Vermeer i 1998 og havde dermed 25-års jubilæum. Han var naturligvis central i dagens begivenheder, hvor han måtte se sig selv skåret ud og fortæret i en velsmagende kage-version.

Pølsemandens optælling af udleverede produkter afslørede, at 140-150 lagde vejen omkring den midtjyske gren af Vermeer Danmark, hvor virksomheden gav mulighed for at kigge en række produkter efter i sømmene. Firmaet præsenterede maskiner og materiel fra blandt andre Digitrak, Cetco, Pro Action Fluid, samt naturligvis Vermeer selv.

Blandt det nye grej præsenterede Vermeer Danmark miniboremaskinen Mini Twinny fra producenten Pioneer Bore, som har speciale i grej til horisontal boring. Den er nem at samle og adskille, og boremaskinen gør sig især ved opgaver i kældre og med fundamenter.

 

Billedtekster:

1.

Vermeer Danmarks jyske servicechef Niels Klausholm (til venstre) rundede 25 år hos direktør og indehaver Bent Tangemann.

2.

Niels Klausholm var ikke bleg for selv at skære for i kage-udgaven af ham selv.

3.

Bent Tangemann præsenterede den lille, nye i Vermeer-sortimentet, den schweiziske miniboremaskine Mini Twinny fra Pioneer Bore.

4.

Dagens gæster havde masser af grej at kigge på hos Vermeer Danmarks jyske afdeling i Tørring.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk