Pon hiver tæppet af ny Cat 323’er på E&H

13-06-2018

Teknologi bliver nøgleordet på Pon Equipment-standen i Herning

Pon Equipment lægger an til præsentation af en danmarkspremiere på entreprenørmessen E&H i Herning. Samtidig varsler firmaet, at besøgende vil få lejlighed til på det nærmeste at åbne døren ind til en helt ny og næsten magisk verden. Hvad det dækker over, vil Pon ikke afsløre på forhånd. Men fortæller dog, at det gennemgående tema under messen bliver teknologi.

Premieren er den nye Cat 323 med indbygget vejesystem og i øvrigt spækket med netop teknologi. Maskinen har mulighed for 3D grade-assist og sving-assist samt e-fence. Der er lagt op til en helt ny og unik maskinføreroplevelse med øget sikkerhed, højere produktivitet og lavere driftsomkostninger, fortæller Pon Equipment forud.

 

Næste generation

”Den nye teknologi kan virke næsten magisk og uvirkelig på maskinføreren. Ikke desto mindre er det den næste generation af Cat-gravemaskiner. Vi holder hver dag et 20 minutters oplæg i E&H-messens såkaldte Førerhus. Her præsenterer vi mange af de nye, moderne teknologier, der er integreret i de kommende gravemaskiner fra Cat”, lover produktchef Bo Mikkelsen hos Pon Equipment.

Messen bliver også forum for præsentation af den nye kundeportal MY.CAT.COM, hvor Cat-folket på én gang og med ét log-in kan skabe sig overblik over alle maskiner i flåden. I et særligt telt på Pon-standen vil serviceafdelingen fortælle om, hvad Cat-kunderne kan få ud at bruge den nye portal.

 

Mange faktorer

”Som entreprenør handler det naturligvis om at få lavet mest muligt for så få udgifter som muligt. Men det er lettere sagt end gjort. Og for nogen måske ligefrem en illusion. På E&H løfter vi sløret for, hvordan det lader sig gøre”, siger Pon Equipments salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen.

Der er mange faktorer, der kan påvirke produktivitet og effektivitet. Det kan være tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og især hvilken teknologi, man benytter sig af. Vi vil vise, at vi er der for kunderne. At vi er i øjenhøjde med dem. Eller rettere i ”jordhøjde”. Vi demonstrerer teknologierne i de udstillede maskiner, både på demo-området og på vores egen stand. Begge steder kan gæsterne prøvekøre vores maskiner. Samtidigt stiller vi også med hele vores salgs- og service set-up, så gæsterne kan komme ind og hilse på både maskinsælgere, værkstedsformænd, reservedelssælgere og produktspecialister”, siger Michael Bahn Jørgensen.

Billedtekster:

1.

Ny Cat 323 klar til at rulle til Herning og blive dækket til, så den kan blive afsløret på E&H.


Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk