Artikel fra november 2023
Læs hele avisen

Stemas på plads i Havdrup

13-11-2023
Del artikel på
Der er sagt farvel til Roskilde og Køge, og alle aktiviteter er samlet i nyt hovedkvarter for Sjælland

Stemas A/S har rykket det sjællandske hovedkvarter til Havdrup og lukket ned i Roskilde og Køge. Maskinfirmaet med import og forhandling af maskiner fra Wacker Neuson, Weidemann og Himoinsa har slået portene op til den nu tidligere Havdrup Maskinforretning, hvor Stemas har fået fantastiske lokaler med masser af plads til alle aktiviteter for Østdanmark.

”Salgsafdelingen var først til at rykke fra Roskilde til Havdrup, og så er backoffice, service og reservedele fulgt efter i skarpt trav. Alle mand var med til at tage det sidste, store ryk med flytningen lige i begyndelsen af november. Nu begynder alt at være på plads til en ny hverdag i Havdrup, blandt andet med 1500 kvadratmeter showroom, hvor vi kan præsentere vores maskinmærker i forskellige miljøer”, fortæller salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl.

”Beliggenheden i Havdrup er helt ideel. Det er nemt for vores servicefolk at nå frem til kunderne både på Nord- og Sydsjælland, mod vest og naturligvis i hovedstadsområdet. Og det samme gælder for vores kunder, der vil besøge os og få en maskinsnak. Havdrup ligger jo lige imellem vores to nu tidligere afdelinger i Roskilde og Køge, og derfor er det også nemt for vores medarbejdere”, siger Allan Højholt Pihl.

 

Hurtigt i seriøs dialog

”I alle overvejelserne om at flytte til Havdrup har det været alt overskyggende, at vi kunne fastholde alle vores medarbejdere. Alle mand skulle med til Havdrup. Det er de kommet, og jeg er ikke i tvivl om, at der også kommer nye Stemas-folk til. Flere af medarbejderne fra Havdrup Maskinforretning er allerede hos Stemas, og det er en stor styrke med folk, der allerede er kendt af maskinkunderne i området”, vurderer salgs- og markedschefen.

Stemas var ikke længe om at gå i seriøs dialog, da maskinhandler Jens-Erik Hansen besluttede at afvikle sin forhandling af John Deere-maskiner og lukke Havdrup Maskinforretning. Efter en kort og konstruktiv snak med Stemas A/S, var der enighed om, at der fremover skal sælges maskiner fra Weidemann og Wacker Neuson samt generatorer og lystårne fra Himoinsa på Salbjergvej i Havdrup, og overgangen fra Havdrup Maskinforretning A/S til Stemas A/S er gået fuldstændig gnidningsfrit.

Stemas har forladt cirka 700 kvadratmeter under tag i Køge og det samme i Roskilde og er i stedet rykket ind i 4800 kvadratmeter i Havdrup. Foruden masser af plads inden døre, kan Stemas-folkene boltre sig på 16.000 kvadratmeter udendørs.

 

Billedtekster:

1.

Salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl ved en af Stemas-bilerne, der rullede ind hos den tidligere Havdrup Maskinforretning i begyndelsen af måneden.  

2.

Salgskonsulent Jens Andersen og kollegerne i salgsafdelingen var blandt de første til at komme på plads i nye omgivelser, men blandt velkendte maskiner.

3.

Komprimeringsgrej fra Wacker Neuson i stor mængde er flyttet og kommet godt på plads i Havdrup. Mads Pontoppidan tog turen fra Stemas’ afdeling i Nørresundby for at give de sjællandske kolleger en hånd med flytningen.

4.

Hans Erik Møller Andersen (til venstre) er rykket med fra den tidligere Stemas-adresse til den nye reservedelsafdeling i Havdrup. Kollega Bjarne Vindsløv var i Havdrup i forvejen. Han fulgte med fra Havdrup Maskinforretning til Stemas A/S.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk