Udlejer først med 29 meter lastbillift til lille kørekort

21-11-2017

AH Lift i Hvidovre forsynede sig med to styk nye Ruthmann Steiger fra Time Danmark

Luftudlejeren AH Lift i Hvidovre lod ingen tvivl tilbage om, hvem der skulle være først i Danmark med den nye 29 meter lastbillift Steiger TB 290 fra den tyske producent Ruthmann. AH Lift forsynede sig simpelthen med både den første og den anden nye TB 290, hvis kapacitet står i skærende kontrast til størrelsen af kørekort, der er nødvendigt for at føre liften rundt.

”Steiger TB 290 er en stor lastbillift til lille kørekort. Der er tale om en videreudvikling af Ruthmanns eksisterende 27 meter variant. Inden for klassen af lastbillifte under 3,5 tons byder den på markedets bedste arbejdshøjde, da den sikrer adgang til arbejde i 28,6 meters højde”, forklarer Tonny Harritz hos den danske Ruthmann-forhandler TIME Danmark.

 

Tryk på en knap

AH Lift har modtaget de to nye lifte monteret på Mercedes-Benz Springer 314-chassis, og de er allerede rullet ind i udlejningsfirmaets flåde af lastbillifte.

Ruthmann Steiger TB 290 har avanceret elektrisk styring med automatisk opstilling og sammenpakning via et tryk på en knap. Liften har variabelt udlæg uafhængigt af belastningen i kurven og et maksimalt udlæg på 16,2 meter ved 100 kg eller mindre i kurven. Kapaciteten er 230 kg, og kurven roterer 2 x 85 grader.

Foruden salg af lastbilliftene fra den tyske lift-kæmpe, tager TIME Danmark sig som dansk importør også af service af Ruthmann-programmet.

Billedtekst:

Aflevering af de to første eksemplarer af den nye Ruthmann Steiger TB 290 lastbillift. Finn Aaberg, der er direktør for og indehaver af AH Lift, til venstre, og Tonny Harritz, sælger hos TIME Danmark. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk